Danish Championsships

A great Danish Championsship for Stald Sepi in Herning

Sys and Fluga frá Langsstöðum had two great preliminary rounds with 7,27 in T.1 and 7,33 in V.1.
Sys decided to save all the energi for the V.1 final and it was all worth it. Fluga was doing a fantastic job in the final, they won and became Danish Champions 2019 in V.1 with 7,57 - what a great succes!

Abel took part in his first Danish Championsship and did also really good.
Sys and Abel recieved 7,80 in T.1 preliminary and took part in his first V.1 and scored 7,0. They took part in the T.1 A-finale, but unfortunetly a few small mistake in finals was expensive for the result. Sys and Abel was winning bronze in the 4gait combination and Sys is looking really much forward to work and compete with Abel in the future.

Siggi Óli was riding our beautifull Sólbjartur frá Kjarri in T.1
They did qualifiy for the T.1 B-fianl and became 2nd with 7,78 with a totalscore of 8,0 for slow tölt and up the 8,5 for fast tölt. Really exciting to see Sólbjartur develope in the future and make him stronger, so he can really show all the potential he has.

Thank you to our sponsors Brogaarden and EQUES for always supporting us and our horses.


Et fantastisk DM i Herning for Stald Sepi

Sys og Fluga frá Langsstöðum havde to super udtagelser, 7,27 i T.1 og 7,33 i V.1
Sys valgte og spare alt energien til søndagens V.1-finale og det viste sig at være det hele værd. Fluga gjorde et fantastisk arbejde i finalen, de vandt og blev dermed Danmarksmestre i V.1 2019 med 7,57 - helt fantastisk!

Abel deltog i sit første DM og gjorde det også rigtig godt.
Sys og Abel opnåede 7,80 i T.1 udtagelsen og de red deres første V.1 og fik 7,0. De var med i T.1 A-finalen, men desværre kostede nogle mindre fejl dyrt for resultatet.
De vandt en bronze medalje i 4gangskombination og Sys glæder sig rigtig meget til at træne og konkurrere mere på Abel i fremtiden.

Siggi Óli red vores smukke Sólbjartur frá Kjarri i T.1.
De kvalificerede sig til T.1 B-finalen og blev nr. 2 med 7,78 med en total karakter på 8,0 for langsom tölt og de blev belønnet med helt op til 8,5 for hurtig tölt. Det bliver rigtig spændende at følge Sólbjarturs udvikling i fremtiden og gøre ham stærkere, så han kan vise alt hans potentiale han har i sig.

Tusind tak til vores sponsore Brogaarden og EQUES for altid at støttet os og vores heste.Sys Pilegaard