Gandur Hæleheler

Gandur Hæleheler

195.00

Gandur er en produktlinje der fremstilles af familievirksomheden på gården Syðra-Skörðugil i Nordisland. Minkolien i produkterne fra Gandur har en usædvanlig høj andel af umættede fedtsyrer (omega 3 og 6), og det giver enestående egenskaber til huden på mennesker og dyr. Kliniske undersøgelser viser, at man finder minkolien i op til det femtende dybdelag af huden, en time efter at den er påført huden.

En blødgørende, nærende og forfriskende hudsalve. Den har givet gode resultater på tørre og sprækkede hæle. Salven trænger godt ind i huden og blødgør den uden at efterlade en fedtet overflade.

Hæleheler indeholder minkolie, bivoks og ekstrakt af almindelig røllike og E-vitamin. Salven indeholder også tea tree olie, som anses for at virke desinficerende og pebermynteolie som har positiv indflydelse på blodcirkulationen.

Fås i 100 ml tuber.

  • Stærkt helende virkning på tørre og sprækkede hæle.

  • Blødgør og trænger godt ind i huden

  • Er et naturligt produkt fra Island

  • Fri for alle tilsætningsstoffer

Fås i 100 ml.

Indhold

Mustela oil (mink oil), Cera alba (bivoks), Achilles millefolium extract (Almindelig Røllike), Mentha Piperita oil (pebermynte), Melaleuca alternifolia oil (tea tree), Tokopheryl acetate (E-vitamin), Limonene.

Quantity:
Læg i kurv