Gandur Sårheler

Gandur Sårheler

165.00

Gandur er en produktlinje der fremstilles af familievirksomheden på gården Syðra-Skörðugil i Nordisland. Minkolien i produkterne fra Gandur har en usædvanlig høj andel af umættede fedtsyrer (omega 3 og 6), og det giver enestående egenskaber til huden på mennesker og dyr. Kliniske undersøgelser viser, at man finder minkolien i op til det femtende dybdelag af huden, en time efter at den er påført huden.

Såheler er en nærende, blødgørende og kløeberoligende hudsalve. Den har givet gode resultater på tørre pletter, eksem, solskoldning, stiksår og følsom hud.

Sårheler indeholder minkolie, bivoks og ekstrakt af fuglegræs, agerpadderok og almindelig røllike. Desuden er salven tilsat E-vitamin og essentielle olier udvundet af rosmarin og lavendel. 

  • Stærkt helende virkning på sår

  • Blødgør og trænger godt ind i huden

  • Et naturligt produkt fra Island

  • Fri for alle tilsætningsstoffer

Fås i 50 ml.

Indhold

Mustela oil (mink oil Cera alba (bivoks), Stellaria media extract (Almindelig Fuglegræs), Achilles millefolium extract (Almindelig Røllike), Equisetum arvense extract (Ager-Padderok), Lavandula anqustifolia oil (Ægte Lavendel oil), Rosmarinus officianlis leaf oil (Rosmarin), Tokopheryl acetate (E-vitamin), Linalool

Quantity:
Læg i kurv